Uw belastingen in control?
 

Is de fiscaliteit bij u echtop orde?

Van ontstaan tot einde van een organisatie, komt het aspect belasting altijd wel ergens op de proppen. Wat kan, wat mag, wat past? De adviseur die dit steeds afvraagt, is de adviseur die u past.
Vanuit ons expertise- en dienstencentrum non-profit, richten wij ons op die fiscaliteit die non-profit organisaties ook echt (kunnen) raken. Dit is meest van tijd de omzetbelasting, vennootschapsbelasting, alsmede loonbelasting. Daarnaast ondersteunen wij organisaties die in aanmerking willen komen voor horizontaal toezicht. 


Voor ons is dat niet van toepassing...

Bij non-profit organisaties heerst deze gedachte nog te vaak, met de nodige risico's die men zelfs in priv√© kan lopen. Hoezo omzetbelasting? Hoezo vennootschapsbelasting?  Onze FAS (Fiscale AdviSum Scan) geeft dan de duidelijkheid, ter voorkoming van vergaande risico's. Uiteraard is de FAS ook een uitstekend compliance-middel voor profit-organisaties.


Onenigheid met de belastingdienst?

Dat is vervelend, maar u moet wel opkomen voor de rechten die u heeft! Die onenigheid bestaat dan vaak aan een verschil van inzicht tussen partijen. Wellicht kunnen wij u ook hier in bijstaan!


Ons specialisten netwerk

De Nederlandse fiscaliteit is uitgebreid. Onze fiscale-advisering gaat diep. Voor hele specifieke fiscale vraagstukken kunnen wij gebruik maken ons specialistennetwerk. Goed om te weten!

© Copyright AdviSum